Welkom in mijn Foodie Walhalla
Hi, ik ben Ester: foodie, mama, horecadochter, creatieveling, reiziger en contentmarketeer. Mijn dagen draaien om eten: van zelf in de keuken staan, erover schrijven tot nieuwe hotspots ontdekken in Utrecht en Amsterdam. Doordeweeks kook ik smaakvolle en voedzame recepten, met veel groente en verse ingrediënten. In het weekend eet ik het liefst als een echte bourgondiër; oesters, Franse stoofschotels, perfect gebakken biefstuk, goede chocolade of een schaal Fruit de Mer. Of natuurlijk een kaasplank met een goed glas port, want kaas is leven.
Voor mij draait het niet alleen om eten, maar om de beleving en het delen van die onvergetelijke momenten met vrienden en familie. Een foodie in hart en ziel, waar gezelligheid en culinaire verwennerij hand in hand gaan. Ik geloof daarbij niet in calorieën tellen, maar wel in balans en stapsgewijze verandering van eetpatronen.
Op mijn Instagramaccount deel ik niet alleen mijn culinaire creaties, maar ook een kijkje in mijn familie, lifestyle en het dagelijks leven, wat door meer dan twintigduizend mensen wordt gevolgd. @ester.hueting.
Naast mijn blog werk als contentmarketeer, content creator en receptontwikkelaar. Dit deed ik al voor bijvoorbeeld: Miljuschka Witzenhausen, Crisp, Made.com, Abbot Kinney’s, Toptrouwlocaties en Hajé Hotels & Restaurants.