Witte bonendip met gepofte knoflook en korianderdressing, wauw wat is dit een verrassing. Dit originele dipje smaakt verrukkelijk op een cracker, op een wrap en gewoon met een soepstengel bij de borrelplank. Het lijkt een beetje op hummus omdat het net zo lekker romig is maar het smaakt compleet anders doordat je een bol gepofte knoflook toevoegt (ook als zo’n lekker smeerseltje). Witte bonen zijn ook nog eens heel vezelrijk, waardoor je langer verzadigd bent. Je maakt de dip af met een korianderdressing, gerookt paprikapoeder en wat chipotle chilipoeder. Heerlijk!
Maak de witte bonendip met gepofte knoflook af met de korianderdressing en bestrooi daarna met zeezout, paprikapoeder en chilipoeder.
Heerlijk op een toastje, soepstengel, cracker of op een wrap!
In need of meer inspiratie voor romige dipjes? Probeer dan ook eens deze avocado hummus; zijdezacht en ultra romig!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!