Tostada’s met pulled pork, granaatappel en avocadocrème. Dit is een Taco Tuesday recept dat ik veel heb gemaakt in coronatijd, want door het thuiswerken had ik tijd om in de lunchpauze het vlees alvast op te zetten. Pulled pork is namelijk het allerlekkerste als het minstens vijf uur heeft staan pruttelen in die zalige saus van runderbouillon, passata, knoflook en bruine rum! Voordeel; je huis ruikt de hele dag lekker.
De pulled pork gaat echt fantastisch samen met een frisse avocadocrème. Die is echt mega simpel om te maken, want je prakt een avocado samen met limoensap, zeezout, zwarte peper en een dotje zure room tot een romige crème. Altijd goed op een taco! Daar komen lekkere zoete cherrytomaatjes bij, wat cheddarkaas en zure grantaalappelpitjes…jaaa dit gerecht heeft echt alles! Oh, en vergeet de jalapeño’s voor een beetje spicy niet.
Ben jij naast deze Tostada’s met pulled pork, granaatappel en avocadocrème op zoek naar meer Taco Tuesday inspiratie? Probeer dan ook eens:
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
On the healthy tour? Vervang dan de zure room door Griekse yoghurt 0% vet.
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!