Tony Chocolonely Karamel Zeezout Donuts met Pecannoten, do I have your attention? Dit receptje wilde ik al een tijdje met je delen, want donuts zijn de bom (ik bedoel, wie houdt er niet van donuts) en deze cake-donuts uit de oven zijn ook nog eens een stuk gezonder dan de gefrituurde donuts. Tel daar mijn favoriete chocolade bij op én je hebt het perfecte zoete zondag recept!
Extra benodigdheden: donutbakblik! Ik heb deze leuke van Dille & Kamille gebruikt.
Afgelopen week had ik een Strategie Dag van mijn werk (ik werk bij een online uitgeverij als Brand manager en Content Creator) en na de presentaties is het gebruikelijk dat we een paar leuke locaties bezoeken (meestal in Amsterdam, waar ons kantoor zit). Dit keer was één van die locaties de Tony Chocolonely Bar op het Rokin! Love it! Want we mochten onze eigen reep maken. Ik ging voor een lekkere herfstige combi van melkchocolade, kaneel, hazelnoot en zeezout, heel lekker maar it’s doesn’t beat de oranje Karamel Zeezout! Dat blijft toch de lekkerste Tony!
Deze Tony Chocolonely Karamel Zeezout Donuts zijn té lekker, maar ik heb nog een heel lekker donut receptje (ook uit de oven) voor je! Limoncello donuts met pistache uit de oven!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!