Spicy bloemkoolroosjes met frisse yoghurtdip. Ik ben gek op bloemkool omturnen tot iets lekkers. Ik vind bloemkool namelijk heel lekker maar dan heb ik het natuurlijk niet over de gekookte versie met kaassaus (gruwel). Deze bloemkoolroosjes zijn lekker pittig en hebben een fris, kruidig yoghurtdipje voor on the side. Een smakelijk snackje maar ook heel erg lekker in bijvoorbeeld taco’s als vleesvervanger.
Meer inspiratie voor lekkere bloemkoolrecepten? Probeer dan eens deze romige bloemkoolpuree met knoflook of geroosterde chipotle bloemkool met kikkererwten.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!