Smørrebrød avocadocrème met limoen, chili en feta! Heerlijk. Smørrebrød is een Deense open boterham, waar de Denen ware kunstwerkjes van maken. De naam Smørrebrød betekent eigenlijk gewoon boter en brood en normaal wordt het van Deens roggebrood gemaakt. Ik maak het met een stevige boterham. De avocadocrème is echt zalig. Er gaat Griekse yoghurt, verse basilicum, limoensap en chilipoeder door en je topt deze boterham af met feta!
More options
Naast dit goddelijke smørrebrød avocadocrème en feta eet ik deze avocadocrème ook met een stokbroodje of zelfs met nachos! Love it!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!