Wat krijg je als je een toetje combineert met een cocktail? Juist, een heerlijke sgroppino. Een goddelijke cocktail van citroensorbetijs (loop even naar de lokale ijssalon voor het lekkerste ijs), ijskoude wodka en prosecco. In Italië drinken ze deze heerlijkheid tussen de gangen door of als dessert. Ook lekker met andere smaken sorbetijs, maar voor nu het recept voor een klassieker.
Snijd de limoen in mooie dunne plakjes en maak een kleine inkeping tot halverwege in ieder plakje. Haal de koude campagne flûtes uit de koelkast. Schenk de glazen vol en schuif een schijfje limoen op iedere glas. Serveer direct.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!