Misschien dat het je al is opgevallen hoor, maar ik ben dus fan van burrata, het romige zusje van mozzarella. Dit saladerecept heeft een perfecte balans van smaken; romige burrata, zoute parmaham, frisse tomaatjes, nootachtige rucola én vijgencrème. In plaats van vijgencrème kun je trouwens ook verse vijgen gebruiken natuurlijk! Serveer deze romige burrata salade bij een romige citroenpasta of citroenkip!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!