Pittige, romige pompoensoep. Als er één soep is die je deze herfst moeten maken dan is het deze heerlijke, pittige, romige pompoensoep! Dit soepje zit namelijk vol smaken die zo perfect bij elkaar passen; kokos, verse gember, ui, knoflook en limoen. En natuurlijk pompoen. Pompoen is echt één zo’n ingrediënt waar ik in de herfst direct aan denk (net als champignons, bramen en pastinaak) en heeft een hele lekkere zoete, nootachtige smaak. Ik serveerde deze romige soep trouwens in mini pompoenen (gewoon bij de Albert Heijn verkrijgbaar in het groenteschap), wat echt zo leuk stond.
Deze pittige, romige pompoensoep is net zo spicy als dat jij hebt wilt. Zo kun je ervoor kiezen om niet alle zaadjes uit de rode peper te halen om te zorgen voor meer pit. En je topt de soep af met net zo veel chilipoeder die jij wilt gebruiken. Ik gebruik mijn favoriete Chipotle Chili Seasoning van Oil & Vinegar!
Deze pittige, romige pompoensoep is net zo spicy als dat jij hebt wilt. Zo kun je ervoor kiezen om niet alle zaadjes uit de rode peper te halen om te zorgen voor meer pit. En je topt de soep af met net zo veel chilipoeder die jij wilt gebruiken. Ik gebruik mijn favoriete Chipotle Chili Seasoning van Oil & Vinegar!
Naast deze pittige, romige pompoensoep op zoek naar meer inspiratie voor hartverwarmende herfstsoepjes:
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!