Hoe lekker klinken deze pink ‘pulled pork’ Bao Buns?! Nou ze smaken net zo lekker! Alsof je eventjes bij Happyhappyjoyjoy zit te genieten van een enorme dimsummaaltijd. Dat is ook meteen het allerleukste om hier bij te serveren; dimsum hapjes. Breng een bezoekje aan een toko bij jou in de buurt, scoor een zak Bao Buns en andere lekkere hapjes (Siew Maai, Wantan, Jiaozi of lekkere garnaaltjes). Daar kun je ook meteen een stoommandje aanschaffen als je die nog niet hebt! Zet een potje jasmijn thee erbij en je hebt een perfect Asian snack night!
Met dezelfde pulled pork vulling kun je trouwens ook heerlijke empanadas maken. Het receptje daarvoor is hier te vinden!
Deel 2:
Gebruik een stoommandje of machine om de Bao buns te verwarmen. Gebruik alsjeblieft de magnetron niet. Je hebt te veel werk gestoken in het maken van de goddelijke pulled pork, je verpest het hele gerecht door nu in de laatste fase de broodjes te verpesten.
Meng de mayonaise met het sap van een halve limoen, zeezout en verse peper. Beleg de broodjes met ijsbergsla en rauwkost, daarna een schepje van het vlees en vervolgens top je het af met de limoenmayonaise. En ready zijn je Pink ‘pulled pork’ BAO BUNS! Eet smakelijk!
Met dezelfde pulled pork vulling kun je trouwens ook heerlijke empanadas maken. Het receptje daarvoor is hier te vinden!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!