Ik ga je kennis laten maken met misschien wel de allerlekkerste mosselen OOIT! Ik weet het, dat is nogal een statement, maar dit recept voor Moules à la Normande is al jaren één van mijn favo’s. Ik ben sowieso gek op een gezellig pannetje mosselen oppeuzelen, maar in combinatie met de romige, knoflookachtige saus waar ik de mosselen in heb gekookt is het echt hemels!
Moules à la Normande. Mijn favo Frankrijk vakantiegerecht. Bordenvol aten we ervan. En dan het liefst na een schaal oesters, een artisjok én met een goed glas witte wijn on the side.
Bij dit pannetje heb ik weinig anders nodig. Een lekker stuk brood en wat boter. Geeoon boter met wat Fleur de Sel. Keep it simple. Gebruik wel echt goede boter. Mijn favo roomboter is een Bretonse karneboter met romige nootachtige smaak. Gewoon van de Appie.
Meer inspiratie voor mosselpannetjes!
Deze Moules à la Normande zijn mijn absolute lievelings maar deze mosselpannetjes zijn ook heel lekker:
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!