Mini spinaziestrudels met feta en pesto. Deze mini spinaziestrudels met feta en pesto zijn echt mega lekker. Normaal gesproken maak ik de grote variant van deze lekkere spinaziepakketjes, door 8 vellen bladerdeeg aan elkaar te plakken maar deze kleine strudeltjes zijn net zo lekker en makkelijk uit te delen. Dat maakt ze ook geschikt als voorgerechtje!
Mother of these tiny ones
Je kunt ook kiezen voor de big ass strudel en die na het afbakken aan tafel in plakjes snijden. Leg in dat geval 8 velletjes bladerdeeg naast elkaar op een bakplaat die je hebt bekleed met bakpapier. Laat de randjes een beetje overlappen. Druk de randjes voorzichtig aan zodat er één grote lap ontstaat. Smeer in het midden het bladerdeeg lekker in met pesto. Leg vervolgens het volledige blok feta op de pesto. Spinazie on top en eventueel wat stukjes zongedroogde tomaat en pijnboompitjes. Vouw de zijkanten van het bladerdeeg over de feta en spinazie heen en je strudel dicht tot een pakketje. Insmeren met ei en 25-30 minuten afbakken en voilà. Een grote spinaziestrudel. You’ve got a big one!
Mother of these tiny ones
Je kunt ook kiezen voor de big ass strudel en die na het afbakken aan tafel in plakjes snijden. Leg in dat geval 8 velletjes bladerdeeg naast elkaar op een bakplaat die je hebt bekleed met bakpapier. Laat de randjes een beetje overlappen. Druk de randjes voorzichtig aan zodat er één grote lap ontstaat. Smeer in het midden het bladerdeeg lekker in met pesto. Leg vervolgens het volledige blok feta op de pesto. Spinazie on top en eventueel wat stukjes zongedroogde tomaat en pijnboompitjes. Vouw de zijkanten van het bladerdeeg over de feta en spinazie heen en je strudel dicht tot een pakketje. Insmeren met ei en 25-30 minuten afbakken en voilà. Een grote spinaziestrudel. You’ve got a big one!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!