Dat ik van makkelijke recepten houd was je misschien al opgevallen. En deze mini appelbommetjes met pindakaas en kaneel zijn heel erg lekker én staan echt binnen no time op tafel. Het recept ontstond eigenlijk per ongeluk. Ik was pulled pork empanadas aan het maken en er bleven allemaal randjes bladerdeeg over. Die rolden we uit en vulden we met pindakaas, stukjes appel en kaneel, zodat er een soort mini appeltaartje ontstond. Even afbakken in de oven, een drupje stroop en wat poedersuiker et voilà! Lekker bij een grote cappuccino of een kopje verse gemberthee.
Je kunt allerlei variaties bedenken op deze mini appelbommetjes, bijvoorbeeld door rozijnen toe te voegen. Of vervang de pindakaas door jam en de appel door frambozen. Heerlijk!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!