Met al die regen van de afgelopen dagen gaat er niets boven een kom hartverwarmende ramensoep. Ik proefde ramensoep voor het eerst in Japan en sindsdien ben ik er verzot op! In de basis is het simpelweg een soep die bestaat uit bouillon, noedels, vlees en toppings. Je kunt er dus alle kanten mee op. Voor dit gerecht maakte in een snelle versie, met kippenbouillon, spinazie, gegrilde kipfilet en natuurlijk mag een zachtgekookt eitje niet ontbreken.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!