Deze loaded papadums met roomkaas, biet en geitenkaas zien er niet alleen fantastisch uit, zo smaken ze ook. Wat een feestje deze lunch, hoewel ik deze loaded papadums niet vind misstaan als voorgerechtje tijdens een gezellig etentje. Papadums zijn hele dunne, knapperige Indiase crackertjes en normaal serveer ik ze bij een butter chicken of lekkere curry. Maar ze zijn dus ook heerlijk als lunch! Belegd met de roomkaas met biet, geitenkaas en walnoten!
Ik ben helemaal gek op deze loaded papadums met roomkaas, wat een verassing! Je kunt papadums met van alles en nog wat beleggen. Het is een typisch Indiaas bijgerechtje wat meestal bij een maaltijd geserveerd wordt. Maar ook in India beleggen ze hun papadums met bijvoorbeeld uien, mango chutney, sauzen of kruiden. Ik ben heel benieuwd waar jij je papadum mee zou beleggen! Heb je leuke suggesties voor mij? Of een andere recepttip? Stuur mij dan een mailtje; ester@hutspotenhotspot.nl.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!