Ik ben zo ontzettend enthousiast over deze Korean barbecue bulgogi taco’s. Perfect voor onze almost weekly taco night (jaja, het is weer Taco Tuesday)! Bulgogi is Koreaans gemarineerd rundvlees, dat je even een uurtje in de vriezer legt zodat je het daarna in hele mooie dunne plakjes kunt snijden. So far gewoon dun gesneden biefstuk maar dan de marinade. De marinade is de reden dat bulgogi zo gruwelijk lekker is en bestaat in mijn geval uit sojasaus, knoflook, ketjap, verse gember, ui en flink was sesamolie. Dit heerlijke vlees gaat vervolgens in een tortilla met avocado, groene pepperoni pepertjes, komkommer, bosui, de onmisbare koriander én zwart sesamzaad. Serveer de taco’s met een gesneden limoentje voor een zuurtje! Bonus: de taco’s staan in 20 minuten op tafel!
Meer Taco Tuesday!
Meer Taco’s Tuesday inspiratie nodig? Probeer ook eens deze knapperige, cheesy, spicy beef taco’s of deze queso taquitos met mozzarella en cheddar.
Meer Taco Tuesday!
Meer Taco’s Tuesday inspiratie nodig? Probeer ook eens deze knapperige, cheesy, spicy beef taco’s of deze queso taquitos met mozzarella en cheddar.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!