Dit is het recept voor de feestdagen: kaneel knopen met romige karamel-kaastopping. Dit recept belooft niet alleen een smaakexplosie, maar ook een verrassende combinatie van kruidige kaneel en fluweelzachte Goudkuipje BIO smeerkaas, verrijkt met zalige karamelsaus. Jum. Jum. En Jum.
Kaneelknopen, een heerlijke lekkernij met Scandinavische wortels, zijn de ultieme traktatie voor liefhebbers van zoet gebak. De geur van versgebakken deeg doordrenkt met kaneel is onweerstaanbaar en roept echt kerst vibes bij mij op. Deze zachte, in elkaar gedraaide knopen worden gebakken tot goudbruine perfectie, waardoor elke hap een warme omhelzing van smaken is.
Mega handig: ik gebruik kant-en-klaar croissantdeeg, waardoor deze schatjes binnen no time op tafel staan.
De romige karamel-kaastopping is de kroon op deze goddelijke lekkernij. Goudkuipje BIO smeerkaas voegt een fluweelzachte textuur toe en verrijkt het recept met hoogwaardige ingrediënten. Deze biologische smeerkaas is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde melk en biedt een rijke, romige smaak die perfect samensmelt met de kruidige tonen van kaneel.
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Koninklijke ERU.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!