Homemade naanbrood waarmee je eindeloos kunt variëren! Lekker bij een goede kip tandoori of butter chicken (oooh) maar je kunt je naanbrood ook lekker vullen met wat je ook wilt! Ik serveer ze graag bij Indiaase spicy gamba’s en een frisse komkommersalade. En zoals bij zoveel recepten; dit klinkt echt moeilijker dan het is. Een beetje liefde, een uurtje tijd zodat het deeg kan rijzen en je hebt fluffy vers naanbrood met knoflook! Beter naanbrood kun je in Nederland niet krijgen!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!