Ben jij op zoek naar een gezonde curry? Deze Gezonde Rode Curry met Shanghai Paksoi en Aspergebroccoli is heel erg smaakvol en echt mijn ontdekking van de week! De currypasta geeft mega veel smaak af, wat heel goed samengaat met de romige kokosmelk.
Ik heb gekozen voor lekkere knapperige groente; Shanghai Paksoi en Aspergebroccoli. Alle twee gewoon bij de Albert Heijn verkrijgbaar. Shanghai paksoi is familie van de Chinese kool en heeft een licht pittige smaak. Aspergebroccoli heeft een knapperige, lichte broccoli smaak en is heel geschikt om te roerbakken! Daarnaast zit er natuurlijk nog lekker een uitje, knoflook én (één van mijn favorieten in een curry) kikkererwten in deze curry.
MANGATA SERVIES
Ik wil het ook nog heel eventjes hebben over het servies waar ik deze curry in heb geserveerd, want ik ben echt over the moon verliefd. Made.com stuurde deze hand geglazuurde set naar me op en ik ben echt helemaal weg van de ongelijke vormen en kleuren. Het glazuur is met de hand door vakmensen toegepast in Portugal, waardoor ieder stukje Mangata uniek is. Ik heb het servies meteen toegevoegd aan de Shop Mijn Favo’s.
Naast deze Gezonde Rode Curry met Shanghai Paksoi op zoek naar meer inspiratie voor lekkere curry’s? Deze gerechten staan bij ons thuis ook geregeld op tafel:
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!