Geroosterde sinaasappel met burrata en granaatappel, misschien niet direct een voor de hand liggende combinatie. But I promise: oh zo lekker! Een bordje vol fris, zoet en zuur en dan een bol van die heerlijke, romige burrata on top. Kennie beter toch?!
Dit gerechtje kwam tot stand door een overdosis fruit en een overdosis verveling in de dagen vlak voor mijn bevalling van Juul. Met niets anders om handen dan lekker experimenteren in de keuken en wachten op mijn mini-mensje, bedacht ik me dat als warme ananas, appel, peer en perzik heerlijk smaken, dat vast ook voor sinaasappel zal gelden. En ik had gelijk.
In plaats van een toetje (waar je vaak als eerste aan denkt bij warm fruit) maak ik er een hartig gerechtje van, dat goed op zijn plek is als voorgerechtje tijdens een etentje of als bijgerecht (in plaats van een salade). Dikke vette must try!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!