Gepofte Aardappel van de Barbecue met knoflookroom en verse bieslook. Een simpel, maar oh zo lekker bijgerechtje waar je iedereen aan tafel blij mee maakt. De aardappels heb ik even voorgekookt, daarna een klein beetje ingesneden, bestrooid met zeezout en ingepakt in aluminiumfolie. Je legt ze daarna op de hete barbecue, waar ze gewoon lekker een tijdje kunnen roosteren. Ik laat ze meestal een half uur tot 3 kwartier op de barbecue liggen. Als ik het pakketje dan vervolgens openmaak, voeg ik een dot knoflookroom toe, love it! Je kunt trouwens ook voor de light versie gaan; vervang dan de crème fraîche door Griekse Yoghurt met 0% vet. Bijna net zo lekker!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!