Deze garnalen cocktail met avocado en appel kan zo op de Christmasfood wall of fame. Wat een mega klassieker is dit en wat blijf ik hem lekker vinden! Het is mijn eigen versie van de klassieke garnalencocktail en ik maak hem met appel (wat de cocktail heerlijk fris maakt) romige avocado en natuurlijk homemade whiskeysaus (dit is het recept!). Hij staat binnen no time op tafel, wat het een perfect voorgerechtje maakt voor een kerstdiner met meerdere gangen!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!