Fettuccine Alfredo. Wat heeft deze pasta toch een heerlijke naam, en dat terwijl het te makkelijk is om klaar te maken. In principe is het natuurlijk niets meer dan pasta, kaas en boter, op smaak gebracht met zout en peper. Met damn wat is het lekker.
Zout is de sleutel tot pasta zoals de Italianen hem maken. I know, niet perse heel gezond maar wel hartstikke waar. Net als bij het aardappels koken, trekt het zout tijdens het koken in de pasta wat een verrukkelijke smaak oplevert.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!