Mag ik even je aandacht voor de beste zelfgemaakte Warme Chocolademelk EVER. Met slagroom natuurlijk. Nu de donkere winterse dagen voor kerstmis zijn aangebroken, kan dit recept niet op een beter moment komen; want dit is de allerlekkerste versie van warme chocolademelk. Als je dit één keer hebt geproefd, dan koop je nooit meer chocolademelk uit pak, that’s a promise. Ik maak deze chocolademelk al jaren en iedereen is na het eerste hete nipje fan. Wat het geheim is? De combinatie van echte brokken pure- en melkchocolade, volle melk en slagroom én een snuf zout. Natuurlijk toppen we dit warme drankje af met een dikke dot slagroom.
Is er één smaak in de wereld die nostalgischer is dan warme chocolademelk? Vroeger als kind vond ik het heerlijk als mijn moeder onze een beker gaf na het schaatsen of tijdens een filmavond. We mochten vaak zelf de slagroom toevoegen en probeerden natuurlijk zoveel mogelijk is de kop te krijgen, heerlijk!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
Optioneel en erg lekker; voeg een beetje kaneel toe als topping.
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!
Net geprobeerd en ik kan maar 1 ding zeggen! Dit is echt the best.