Citroen & Kabeljauwpakketjes van de Barbecue met Verse Kruiden. Wat is toch heerlijk weer de afgelopen dagen. Ik steek dan het liefst elke dag de barbecue aan. En de grote truc is om niet altijd alles door elkaar te eten. Want als het op barbecueën aankomt willen we eigenlijk altijd te veel, waardoor je eigenlijk niet geniet van de smaken of jezelf veel te vol eet. Je kunt je beter focussen op een paar gerechten en daar wat meer aandacht aan besteden. Zoals deze simpele Citroen & Kabeljauwpakketjes van de Barbecue met Verse Kruiden, wat deze pakketjes zijn echt zo lekker! Een mooi stuk kabeljauw, citroen, dotje knoflookboter (boter over, serveer deze dan bij een stokbroodje of gepofte aardappel), verse kruiden zoals; bieslook, dille en peterselie en natuurlijk wat zout en peper! Heerlijk! Ik serveerde de kabeljauwpakketjes met gegrilde asperges met citroen en een gepofte aardappel. Vooraf aten wij trouwens deze goddelijke oesters van de barbecue!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!