Deze chocolade & espresso mousse met maar 4 ingrediënten is het perfecte, supermakkelijke dessert voor jouw homemade cuisine! Zo ontzettend smaakvol én perfect voor Valentijnsdag! Een heerlijke romige chocolademousse gemaakt met maar 4 basis ingrediënten; Nutella, slagroom, espressopoeder en vanille-extract. The perfect treat! Je kunt de mousse trouwens prima een dag of zelfs 2 dagen van te voren maken.
Doe de chocolademousse in schaaltjes en zet deze minstens 30 minuten in de koelkast. Je kunt de mousse trouwens prima een dag of zelfs 2 dagen van te voren maken.
Schaaf vlak voor het serveren wat chocoladekrullen en strooi deze over de mousse. Decoreer deze chocolade heerlijkheid met wat frambozen en eventueel nog wat slagroom. En klaar is je chocolade & espresso mousse met maar 4 ingrediënten! Wedden dat je gaat genieten van ieder hapje?!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!