Chipotle Kidneybonen Quesadilla’s met Nopales (cactusreepjes); een heerlijk Taco Tuesday gerecht! De laatste tijd ben ik echt enorm into the quesadilla’s maar meestal maak ik ze klaar met kaas er tussen. Omdat dat niet bepaald gezond is en hey het is pas dinsdag, ging ik op zoek naar een nieuwe variant zonder kaas. En uit die brainstorm kwamen deze goddelijke Chipotle Kidneybonen Quesadilla’s. Rode ui, knoflook, een fijngehakt rood pepertje, gebakken met gehakt en kidneybonen en daarna in de pan gebakken tot een heerlijke quesadilla. Als kruiden gebruikt ik mijn favoriete combi van gerookt paprikapoeder, chipotle chilipoeder en komijn. Ik heb de quesadillas vervolgens afgetopt met Nopales; cactusreepjes die knapperig van buiten zijn en van binnen een zachte structuur hebben. Een heerlijke topping samen met een dotje Griekse yoghurt en natuurlijk de essentiële kom met verse guacamole (klik hier voor het recept!) Happy Taco Tuesday!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!