Ik heb een bizar lekkere tomatenpizza met burrata en pesto voor je! Deze pizza is echt niet normaal lekker en zo ontzettend makkelijk om te maken. De pizzabodem is ingesmeerd met groene pesto en overladen met geroosterde tomaatjes, kappertjes en olijven. Bij de dikke, knapperige pizzakorst eet je nog net je vingers niet op. Die heb ik namelijk ingesmeerd met een gezouten knoflookolie. Oooh….
Je kunt all the way gaan en ook de pizzabodem zelf maken, dan heb je echt een überpizza. Ik heb het mezelf iets makkelijker gemaakt en kant-en-klaar pizzadeeg bij de Appie gehaald. Ook heel lekker.
De topping is natuurlijk één woord fantastisch! Namelijk een dikke bol burrata. Burrata is een een soort mozzarella maar dan met room. Als je de de kaasbol aansnijdt dan loopt de binnenkant er prachtig uit.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!
Deze pizza is to die for! Ik had per ongeluk burrata met truffel gekocht en ook dit was een heerlijke combinatie.
Alles met truffel is zooooo lekker!