Hutspot & Hotspot kan je vragen om cookies op jouw apparaat in te stellen. Wij gebruiken cookies zodat we weten wanneer jij onze website bezoekt, hoe je met de site omgaat en om je gebruikerservaring te verrijken.
Hieronder kun je meer informatie vinden. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op jouw ervaring op onze website en de services die wij kunnen bieden.
Deze cookies zijn strikt noodzakelijk om jou diensten aan te bieden die beschikbaar zijn via onze website en om sommige functies ervan te gebruiken.
Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn om de website te leveren, kun je ze niet weigeren zonder dat het de werking van onze site beïnvloedt. Je kunt ze blokkeren of verwijderen door je browserinstellingen te wijzigen en alle cookies op deze website geforceerd te blokkeren.
Deze cookies verzamelen informatie die in geaggregeerde vorm wordt gebruikt om ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt of hoe effectief onze marketingcampagnes zijn, of om ons te helpen onze website en applicatie voor jou aan te passen om jouw ervaring te verbeteren.
Als je niet wilt dat wij jouw bezoek aan onze site volgen, kun je het volgen in je browser hier uitschakelen.
We gebruiken ook verschillende externe services zoals Google Webfonts, Google Maps en externe videoproviders. Aangezien deze providers persoonlijke gegevens zoals jouw IP-adres kunnen verzamelen, kun je deze blokkeren. Houd er rekening mee dat dit de functionaliteit en het uiterlijk van onze site sterk kan verminderen.
Ingrediënten:
Maken:
Zeef de bloem boven een kom en voeg de suiker, eierdooier en vanillesuiker toe. Snijd de boter in blokjes en voeg ook deze toe en mix alles toe een brokkelig geheel. Voeg dan de eetlepel kraanwater toe en kneed alles tot een bal. Erg droog? Voeg dan wat extra water toe. Plakkerig? Een beetje extra bloem doet wonderen. Dek het deeg af met vershoudfolie en laat het een half uurtje met rust in de koelkast.
Verwarm de oven op 180 graden. Rol het deeg met een deegroller (of lege, schoongemaakte wijnfles) uit op een met bloem bestoven ondergrond. Steek met vormpjes of een klein glaasje de koekjes uit en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bak de koekjes in ongeveer een kwartier goudbruin (check met 10 minuten even hoe het gaat. Eet op zodra het kan (let op ze zijn heet!)