Avocado-Tosti’s met Shiracha make a great lunch! Eigenlijk is alles met avocado gewoon lekker en ik eet ook iedere week tenminste één keer gesmashte avocado op brood, met geitenkaas of feta of soms een zachtgekookt eitje on top. Maar je kunt de avo-smash natuurlijk ook gewoon in een tosti’s gebruiken. Samen met jonge kaas en spicy shiracha saus heb ik de tosti’s in de pan gebakken. Dat is echt the way om knapperige tosti’s te krijgen, het geheim is wat olijfolie toevoegen. Ik serveerde de tosti’s met wat koriander én limoenpartjes.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!