Perfecte homemade schnitzels met zure salsa! Een echt goede schnitzel vergt toch een beetje oefening, maar het is zo de moeite waard. Homemade schnitzels smaken namelijk in de verste verte niet zoals die droge lappen uit de supermarkt. In Wenen at ik ooit de allerlekkerste schnitzel bij het beroemde Figlmuller (hun schnitzels haalden zelfs The New York Times) maar deze homemade schnitzels zijn ook niet mis. Krokant, niet te vet en heerlijk gepaneerd met Aziatisch broodkruim; panko én citroen. Ik bak de schnitzels in een beetje olijfolie en met een heel klein, stout klontje boter (net als bij het bakken van biefstuk), omdat je simpelweg alleen dan die mooie goudbruine korst krijgt. Ik top de schnitzels al met een zure salse van augurk, kappertjes en citroen. Heerlijk!
Ik serveerde de perfecte homemade schnitzels met zure salsa er ook geroosterde broccoli met sojasaus en sesamzaadjes en geroosterde aardappels bij.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!