Citroenkippetjes uit de oven met lentekruiden; I love it. Ik maakte de citroenkippetjes bij deze geroosterde aardappelen met burratini maar ze hebben ook geregeld samen met een romige pasta op tafel gestaan. En zoals met zoveel dingen in het leven; maak het niet onnodig ingewikkeld. Je smeert de kippetjes in met een heerlijke volle olijfolie, die je op smaakt brengt met plakjes verse knoflook, zeezout, peper, dragon, citroensap en citroenzest. De overgebleven citroenen rooster je lekker mee. Een half uurtje in de oven en klaar!
Snijd de bieslook en dille fijn.
Haal de kippetjes uit de oven en bestrooi rijkelijk met de lentekruiden. Serveer de citroenkippetjes met lentekruiden met de geroosterde citroenen!
De citroenkippetjes met lentekruiden uit de oven smaken heerlijk bij deze ‘geroosterde aardappelen met broccoli en burratini‘.
Ben je trouwens nog op zoek naar een lekkere olijfolie? Ik gebruik de luxe Spaanse olijfolie; NS Oleum. Check de ‘Shop mijn favo’s’ pagina!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!