Traybake croissantjes met roomkaas en blauwe bessen. Als je dit op tafel zet met Pasen, dan maak je echt iedereen gelukkig. Net als de Duivekater wentelteefjes met cointreau en een suikerkorst is dit zo’n receptje dat je jezelf één of twee keer per jaar moet gunnen, want damn hier kan geen stuk taart van de bakker tegenop. De croissantjes zijn even gewenteld in een beslagje van eieren, melk, vanille, ahornsiroop en kaneel en vervolgens afgebakken met roomkaas en blauwe bessen jam. GODDELIJK! Mijn inspiratie komt van de Amerikaanse foodblogs, daar kom je zo vaak lekkere zoete traybake’s tegen. Ik ben heel erg benieuwd of jij wel eens dit soort traybake’s maakt? Laat het me weten op Instagram! Happy Easter!
Haal de traybake met croissantjes uit de oven en top alles af met een paar heerlijke dotten clotted cream, nog wat jam en verse blauwe bessen. Klaar zijn jouw traybake croissantjes met roomkaas en blauwe bessen!
Happy Easter!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!