Makkelijke cinnamon rolls, veel blijer kun je me niet maken. Goddelijke kaneelbroodjes, waar je hele huis onweerstaanbaar door gaat ruiken. Ergens in een klein bakkerijtje in Noorwegen at ik ooit de allerlekkerste cinnamon rolls ever en sindsdien maak ik ze af en toe graag zelf op zondag. Een fijne breakfast Spotify playlist, schuimige cappuccino, een VT wonen magazine en één van deze badass mother fuckers en je weekend kan niet meer stuk. Deze cinnamon rolls zijn heel makkelijk om te maken omdat ik croissantdeeg gebruik.
Rol het deeg weer op en snijd de rol voorzichtig in 6 stukken.
Leg de cinnamon rolls op een met bakpapier bekleedde bakplaat en zet ze ongeveer 10 minuutjes in de oven.
Terwijl je cinnamon rolls in de oven staan (en je hele huis lekker gaat ruiken) heb jij tijd om een makkelijk glazuurtje te maken. Meng de poedersuiker met de melk goed door elkaar (het mag lekker dik zijn, voeg eventueel nog wat meer poedersuiker toe) en schep het mengsel in een boterhamzakje. Leg in de koelkast tot je cinnamon rolls klaar zijn.
Haal de cinnamon rolls uit de oven en pak het zakje glazuur uit de koelkast. Duw het glazuur naar een puntje toe en draai de opening van het zakje zo dat je het boterhamzakje als spuitzak kan gebruiken. Knip een piepklein gaatje bij het puntje en spuit in lijnen het glazuur over de makkelijke cinnamon rolls heen. Serveer direct!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!
♡