Inmiddels is het al bijna een klassieker te noemen; dit recept voor havermout & bananenpannenkoeken. Tien jaar geleden haalden de meesten van ons het niet in hun hoofd om havermout met geprakte banaan en ei te gaan opbakken als een pannenkoek. Inmiddels is het het favoriete zondag ontbijt van velen. Met aardbeien, frambozen of blauwe bessen. Met of zonder een klodder Griekse yoghurt en een lepeltje honing of maple sirup. Hollanders houden wel van een pannenkoek en deze variatie is lekker, gezellig én gezond!
Havermout en bananenpannenkoeken maken is echt easypeasy. Helemaal als je een zo’n mooi bakje bij de staafmixer hebt (en anders gebruik je een kom en de staafmixer of eventueel een blender). Serveer de havermout & bananenpannenkoeken met honing, Griekse yoghurt, maple sirup, poedersuiker en vers fruit zoals frambozen, blauwe bessen en aardbeien.
Serveer de havermout & bananenpannenkoeken met honing, Griekse yoghurt, maple sirup, poedersuiker en vers fruit zoals frambozen, blauwe bessen en aardbeien.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!