Spice up your life, eh lunch met deze sandwich met rosbief en mierikswortel. Mierikswortel is het zusje van wasabi, hoewel jij dit ongemerkt ook altijd eet bij de sushi. Echte wasabi is namelijk onwijs kostbaar. Mierikswortel heeft zeker ook zo’n lekker pittig smaakje als wasabi, waardoor je neus gaat tintelen. Samen met rosbief, frisse komkommer en een flinke dosis verse peper heb je een perfecte, easy lunch. Ook lekker om mee te nemen voor een picknick!
Beleg de boterham met sla en plakjes rosbief. Was de komkommer en snijd met een kaasschaaf dunnen plakken af. Leg één of twee plakken op de rosbief. Maak je sandwich af met pijnboompitjes, zeezout, verse peper en koriander. Druk nog een boterham bovenop het geheel en snijd je sandwich door de midden.
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!