Gebakken Broccoli & Boerenkool met Knoflook, Limoen en Chili. Dit is weer een heerlijk voorbeeld van NIET gekookte groente. Waarom, oh waarom hebben we groente toch altijd gekookt, terwijl alles gebakken en geroosterd zoveel smaakvoller is.
De broccoli en boerenkool zijn geroerbakt in olie waar eerst de knoflook knapperig in is gebakken. Dat geeft extra smaak aan de groente. Later heb ik de smaakvolle knoflook weer toegevoegd aan het gerecht. Tel daar frisse limoenrasp en wat sap bij op en voor een beetje spicy wat chilivlokken! Absolutely fucking delicious!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!