Toen ik deze Gegrilde Vleestomaten met Knoflook in mijn Instagram Stories postte kreeg ik ontzettend veel reacties. Zoveel reacties dat ik alvast een verkorte variant van het recept in mijn stories deelde, met daarbij de belofte om de tomaten snel nog een keer te maken voor op de website. DUS BIJ DEZE! Al die reacties waren trouwens ook dik terecht, want dit is me toch een partijtje lekker. De dikke plakken tomaat zijn ingesmeerd met een olijfoliemengsel van knoflook, rode peper en oregano, heerlijk.
De tomaten maken een fantastisch bijgerecht bij een groot bord romige Fettuccine Alfredo of los bij geroosterde aardappeltjes en een kipcitroenkippetje. Maar ik denk dat ze ook mega goed samengaan met een een bol burrata en wat verse rucola!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!