Deze wil je tijdens de borrel op tafel zetten hoor! Goddelijke broodjes met opgeklopte Feta en gemarineerde Shiitake. Opgeklopte feta is trouwens sowieso een fantastisch smeerseltje: zoutig, romig en zalig.
De shiitakes worden rijk van smaak, doordat ze zijn gebakken in olijfolie, knoflook én balsamicoazijn. Daardoor krijgen ze een subtiele zoetzure smaak die nog heel lang in je mond blijft hangen. De perfecte tegenhanger van de zoutige feta, heerlijk!
Deze stokbroodjes met opgeklopte feta en gemarineerde shiitake zijn perfect voor bij een glas rode wijn. Maar ik heb nog een paar heerlijke borrelrecepten voor je in petto!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!