Zoek jij een heel erg lekker lunchgerecht? Ga dan deze Avocado Toast met Gemarineerde Champignons maken. Zo snel als je kan. Want dit is lekker. Heel erg lekker. Avosmash is sowieso favoriet bij ons thuis als broodbeleg maar deze gemarineerde champignons maken het helemaal af. GODDELIJK.
Het geheim tot mooi bruin gebakken champignons? Heel simpel; champignons houden niet van drukte. Zorg dus dat je of een hele grote koekenpan gebruikt óf dat je de champignons in delen klaarmaakt. Dat is de enige manier om te zorgen dat ze mooi verkleuren. Ik heb ze samen met een uitje en wat knoflook gebakken (zo lekker) en daarna afgeblust met wat balsamicoazijn. Zeezout en zwarte peper erover en je bent klaar. Deze champignons zijn ook belachelijk lekker in een salade of bij een prachtig stuk biefstuk.
Jaja, deze Avocado Toast met Gemarineerde Champignons is niet het enige heerlijke avosmash receptje:
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!
Erg lekker! Maar misschien voor de volledigheid nog champignons toevoegen bij de ingrediënten;)