Eton Mess; de herfsteditie. Een Eton Mess maken wij heel vaak klaar als mensen komen eten! Het is namelijk heel lekker en super makkelijk; een kind kan de was doen. De zoete combi van verkruimelde Bastognekoekjes, luchtig opgeklopte slagroom, vers fruit en jam is echt heel lekker!
In het traditionele Engelse recept gaan normaal gesproken ook nog meringues maar wij maken dit lekkere toetje altijd met Bastognekoekjes, slagroom, fruit en jam!
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!