Barbecue perziken met chocolade ijs; dit is een easy en lekker toetje voor bij een barbecue. Perziken zijn echte (heerlijke geurende) zomervruchten en op dit moment vol op verkrijgbaar. Wel is het belangrijk dat je kiest voor perziken die goed rijp zijn, of ze een paar dagen thuis op de fruitschaal laat rijpen, zodat deze fluweelachtige, goudgele vruchten zo smaakvol mogelijk van de barbecue rollen. Ik ben sowieso gek op fruit grillen na een barbecue (zoals bijvoorbeeld ananas met rum en suiker) en dit receptje is geen uitzondering. Het enige dat je nodig hebt is wat ahornsiroop, basterdsuiker, perziken en natuurlijk chocolade ijs om het af te maken.
Naast deze barbecue perziken met chocolade ijs op zoek naar meer lekkere barbecue recepten? Probeer dan één van deze recepten:
Ik ben Ester en ik hoop met mijn recepten jouw liefde voor eten (verder) aan te wakkeren. Deze variëren van easy gerechten op maandag tot uitgebreide Sunday Dinners met de hele familie. Mijn doel is simpel; feeding family & friends met vers eten, bestaande uit niet te ingewikkelde maaltijden.
Wil je mijn dagelijkse foodie adventures volgen? Dat kan op Instagram.
Porties:
Zorg dat je perziken gebruikt die goed rijp zijn, dat is heel belangrijk voor de smaak. De eerste keer dat ik dit maakte had ik die dag de perziken gekocht en waren ze nog niet sappig genoeg.
@hutspotenhotspot
Volg jij Hutspot & Hotspot trouwens al op Pinterest? Nee? Doen hoor, dan krijg je alle nieuwe recepten gewoon rechtstreeks in je feed!